Je neemt geen foto’s, je maakt ze” Ansel Adams, Amerikaans landschapsfotograaf
2017

Dierenfotografie

Op de Galapagos eilanden komen verschillende soorten Darwin vinken voor.
CreativeFox fotografie workshops

Natuur en cultuur

Dieren fotograferen lijkt vaak gemakkelijk. In de praktijk vraagt het nogal wat van de fotograaf om mooie foto’s te kunnen maken van een dier. In deze workshops besteden we ruim aandacht in het goed fotograferen van dieren. Het Aardhuis Het Aardhuis is Hoog Soeren was vroeger een jachthuis. Het werd gebouwd in opdracht van Koning Willem III. Tegenwoordig is er een museum gevestigd en is er een wildpark. In deze workshop fotograferen we roofvogels en met een beetje geluk herten, wilde zwijnen en bosvogels. Botanische tuin Utrecht De Botanische tuin is onderdeel van de Universiteit Utrecht. Naast talloze fraaie bloemen, planten en bomen is er ook een vlinderkas. Deze workshop  richt zich op het fotograferen van vlinders en insecten.

Benodigheden

- Digitale camera, lichtgewicht statief - Eventueel: telelens en/of macro objectief Locatie 1. Het Aardhuis, Hoog Soeren 2. Botanische tuin Utrecht Bereikbaarheid Beide startlocaties zijn uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Vanwege de ligging is Het Aardhuis minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer Programma Korte kennismaking, uitleg tijdens de koffie/thee, aan de slag, nabespreking Kosten: 59,95 euro per workshop (inclusief BTW, informatieboek en 1x koffie/thee) Exclusief toegangsbewijs (Het Aardhuis, Botanische tuin Utrecht) Algemene informatie Workshopleider: Esther Smit of Taco Vos
Op al onze workshops en fotoreizen zijn onze Voorwaarden van toepassing. Lees deze goed door op de pagina FAQ en Voorwaarden.

Data, tijd, locatie en docent

Nieuwe planning volgt voorjaar 2019
De Bateleur is een zeldzame Afrikaanse roofvogel. U leert tijdens de workshop dit soort foto's te maken. Veel oefenen is het geheim van beter leren fotograferen. De groene kikker heeft een libelle gevangen. In de Botanische tuin kunt u naar wens ook bloemen fotograferen. Een wesp kan zichzelf dubbelvouwen. Hommels laten zich vaak goed fotograferen. De Amerikaanse Zeerarend is het nationale symbool van de Verenigde Staten. Reserveren Reserveren De Oehoe is een prachtige vogel.