Klik op de foto om te vergroten
Ecuador Lienzer Dolomieten, Oostenrijk Kijk tijdens het fotograferen ook eens naar boven. Nederland  Bergen aan Zee, Nederland Veluwezoom (Peter Veenstra) Nederland Nederland Nederland Nederland Portugal Mieminger Kette, Oostenrijk Soms moet je even liggen voor het juiste standpunt. Baarn, Nederland Duitsland  Raiatea, Frans Polynesië
Je neemt geen foto’s, je maakt ze” Ansel Adams, Amerikaans landschapsfotograaf
2017

Workshops landschapsfotografie

We gaan in Noord Holland een heel kleurrijk landschap vastleggen.
CreativeFox fotografie workshops

Het landschap vastleggen

Dagelijks reizen we door het ons omringende landschap. Een landschap dat steeds verandert. Niet alleen door ingrijpen van de mens maar ook door steeds wijzigende lichtsituaties. Een foto in de vroege ochtend ziet er anders uit dan een foto in de middag of bij zonsondergang. In deze workshop besteden we aandacht aan het maken van landschapsfoto’s. We besteden aandacht aan technische aspecten als groothoekopname’s, compositie en licht. Bovenal wordt er ingegaan op het kijken naar een landschap. Dit alles met als doel u te leren straks met mooie landschapsfoto’s thuis te komen.

Benodigdheden

- Digitale camera - Eventueel statief en verschillende objectieven Locaties 1. Tulpenvelden, Sint Maarten (N.H.) 2. Kasteel Groeneveld, Baarn 3. Midzomeravond, Muiden Bereikbaarheid Alle startlocaties zijn uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Vanwege de ligging zijn de locaties minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Programma Korte kennismaking, uitleg tijdens de koffie/thee, aan de slag, nabespreking. Een redelijke wandelconditie is gewenst. We lopen meestal rond de 5 kilometer.  Kosten 59,95 euro per workshop (inclusief BTW, informatieboek en 1x koffie/thee). 69,95 euro voor de Midzomeravond workshop (inclusief BTW, informatieboek en picknick). Algemene informatie Workshopleider: Taco Vos
Op al onze workshops en cursussen zijn onze Voorwaarden van toepassing. Lees deze goed door op de pagina FAQ en Voorwaarden.

Data, tijd en locatie

Data, tijd en locatie

Nieuwe planning volgt voorjaar 2019
Reserveren Reserveren

Special Midzomeravond 21 juni 2017

Op de langste dag van het jaar organiseren we dit jaar een bijzondere workshop. We gaan de zonsondergang fotograferen op de langste dag van het jaar. We beginnen met een midzomer picknick tegenover het Muiderslot. Tijdens de picknick behandelen we een aantal aspecten van landschapsfotografie en het fotograferen van zonsondergangen. Daarna gaan we aan de slag met fotograferen. Met een beetje geluk krijgen we een fraaie zonsondergang en kunnen we mooie foto’s maken.