Je neemt geen foto’s, je maakt ze” Ansel Adams, Amerikaans landschapsfotograaf
2017

FAQ en Voorwaarden

Reservering en betaling bij

fotoweekenden en fotoreizen

1. U meldt zich aan via de knop reserveren. 2. U vult het formulier in en verstuurt dit. 3. U krijgt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging en factuur. 4. Na aanbetaling van 20% van de reissom is uw reservering definitief Fotoweekenden dienen direct volledig betaald te worden. 5. Vier weken voor aanvang van de reis dient de volledige reissom betaald te zijn. 6. U ontvangt ongeveer drie weken voor de workshop meer informatie over de reis of het fotoweekend Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Hoe groot is de groep? Bij fotoreizen is de groepsgrootte maximaal 10 personen. Bij fototweekenden is dit vermeldt bij het weekend. Inbegrepen Overnachting(en), maaltijden zoals genoemd en toegangsgeld volgens programma, begeleiding en overige zaken zoals genoemd bij de reis. Niet inbegrepen Heen- en terugreis, maaltijden niet genoemd, verzekeringen, camera met accessoires, uitgaven van persoonlijke aard. Lokaal vervoer Op de locatie maken we zoveel mogelijk gebruik van eigen auto’s. Dit bespaart kosten en milieu. Indien noodzakelijk wordt er vervoer geregeld door de begeleidende fotograaf. Wat moet ik meenemen? Natuurlijk neemt u altijd uw camera mee. In de reisinformatie staat wat u nog meer kunt meenemen.  Annuleringsvoorwaarden fotoreizen U kunt annuleren als er zich een bijzondere situatie voordoet. Daarbij berekenen wij de volgende annuleringskosten: - tot 6 weken voor vertrek 20% van de reissom - tot 2 weken voor vertrek 50% van de reissom - binnen 2 weken voor vertrek 80% van de reissom Wanneer wordt een fotoreis geannuleerd? - Bij een negatief reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken - In geval van ziekte van de reisleider waarbij geen vervanging mogelijk is. -Bij onvoldoende aanmeldingen krijgt u dit uiterlijk 30 dagen voor vertrek te horen. In al deze gevallen ontvangt u de gehele reissom retour.  Privé fotoreis Naar wens organiseren wij bijzondere fotoreizen op maat. Dit kan zowel in Nederland als het buitenland. Informeer naar de mogelijkheden.
Salzburg, Oostenrijk Domburg, Zeeland Bora Bora, Frans Polynesië
Op al onze workshops en cursussen zijn onze Voorwaarden van toepassing. Lees deze goed door op de pagina FAQ en Voorwaarden.
Orchideeënhoeve, Luttelgeest Museumplein, Amsterdam
CreativeFox fotografie workshops

Reservering en betaling workshops

1. U meldt zich aan via de knop reserveren. 2. U vult het formulier in en verstuurt dit. 3. U krijgt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging en factuur. 4. Na betaling is uw reservering definitief. 5. U ontvangt ongeveer een week voor de workshop meer informatie over de workshop. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Hoe groot is de groep? Tijdens de workshops varieert de groepsgrootte van 4 tot 8 personen. Als dat anders is, wordt dit vermeld bij de workshop. Bij cursussen is de groepsgrootte maximaal 10 personen. Koffie / thee en andere drankjes? Tijdens de workshops is een kop koffie/thee of fris inbegrepen. Meestal zullen we die gebruiken in een horecagelegenheid. Mocht u meer wensen, dan is dat voor eigen rekening. Afhankelijk van het tijdstip is dit het moment waarbij we elkaars foto’s kunnen bekijken en bespreken. Wat moet ik meenemen? Natuurlijk neemt u altijd uw camera mee. Omdat de meeste workshops buiten plaatsvinden is het verstandig dat u voldoende warme kleding aantrekt. Bij de workshops macrofotografie zult u soms liggend foto’s maken. Een plastic zak is dan praktisch. Bij de verschillende workshops wordt eventueel extra uitrusting genoemd. Bij de avond- en nachtfotografie workshop is een statief onontbeerlijk.  Kan ik mij afmelden in geval van bijvoorbeeld ziekte? U kunt zich kosteloos afmelden tot zeven dagen voor aanvang van de workshop. Bij afmelding binnen 7 dagen kunt u kosteloos omboeken naar een workshop op een andere datum. Wanneer wordt een workshop afgelast? - Een workshop kan worden afgelast in geval van voorspeld noodweer door het KNMI. In alle andere gevallen gaat de workshop door. Ook bij minder weer is er prima te fotograferen. Indrukwekkende dreigende luchten kun je nu eenmaal niet fotograferen op een zonovergoten dag. - Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een workshop kan deze worden afgelast. Dit hoort u, per mail, uiterlijk 5 dagen voor de workshop. - In geval van ziekte van de workshopleider zullen we altijd proberen te zorgen voor vervanging. Als dat niet mogelijk is heeft u recht op volledige restitutie of kunt u omboeken naar een andere workshop. Extra workshops Als een workshop vol is, dan proberen wij altijd op korte termijn een extra workshop te organiseren. Deze zal zo snel mogelijk op de site worden gepubliceerd. Privé workshops Naar wens organiseren we bijzondere workshops op verzoek. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfs- of familie-uitje. Informeer naar de mogelijkheden!
Oostenrijk